Mærkedage

Alle dage har stor betydning, men der er særlige dage som har en endnu større betydning - mærdedagene. Bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup samt mors dag og fars dag for blot at nævne nogle få. Hos HjemEgn finder du et skønt bredt udvalg af mange forskellige typer mærkedage plakater, som altid vil skabe et skønt øjeblik og et godt minde. Der er altid nogen at gøre glade, og en mærkedag plakat vil altid give smil og glæde der hvor den hænger. Gå derfor blot på opdagelse i vores mærkedage udvalg hvor du helt sikkert vil finde skønne gaver til de personer, som du holder tæt ind til dit hjerte, personer som har en skøn og dejlig betydning for dig.
  • FARS DAG & MORS DAG

    Far og mor er den bedste i verden. Skønne og helt unikke far og mor plakater til den bedste i verden der bringer gode minder og skønne oplevelser foreviget på en plads på væggen, hvor minder og tanker kan samle sig. Far/mor er og forbliver helt unik. Julegave, fars fødselsdag. Alle muligheder står åbne for at give en personlig og unik gave, der bringer smil og minder frem.

    GÅ TIL FARS & MORS DAG 
  • BRYLLUP

    Bryllup, Kobberbryllup, sølvbryllup og Guldbryllup. Alle arter af bryllup skal fejres, lad dig inspirere af vores flotte muligheder for at skabe gode rammer at give gave, at mindes og at opleve mærkedage på!

    GÅ TIL BRYLLUP