Tilbagebetalingspolitik

Reklamation

Dansk lov siger, at kunder har 2 års reklamation på alle produkter. Hvis du køber hos HjemEgn.dk skal en reklamation ske en rimelig tid efter, at du som køber har opdaget manglen. Såfremt dette ikke overholdes, mister du din ret til at påberåbe denne mangel. Du er derfor forpligtet til at undersøge din vare hurtigst muligt efter at denne er modtaget.
Fortrydelsesret


Du har 14 dage til at fortryde dit køb. Du kan fortryde et køb, selvom varen har været åbnet. For dig betyder det, plakaten kan åbnes og tages ud af emballagen. Hvis der er mærker på plakaten eller den på anden måde er beskadiget kan den ikke videresælges, og kan derfor ikke returneres.
Hvis vi modtager din plakat per efterkrav, modtager vi den ikke. Når du returnere skal du benytte Post Nord eller GLS, da det her kan lade sig gøre at spore varen, såfremt den bliver væk under forsendelsen. Husk at emballere forsvarlig samt at medsende en kopi af fakturaen - samt anfør at du gør brug af fortrydelsesretten, og ønsker at få tilbagebetalt prisen for varen. Og husk, at selve returneringen sker for din regning.


Hjemegn.dk tilbagebetaler beløbet som du har betalt, når varen er modtaget hos os i ubrugt og ubeskadiget stand.


Vi bytter altid julegaver til og med sidste dag i januar måned. Hvis du ønsker det, kan du bytte julegaver til en anden vare på HjemEgn.dk, eller udbetales som gavekort/tilgodebevis. Der gives ikke penge retur.
Har du spørgsmål, så send dem gerne til Danny@hjemEgn.dk


Varer der skal returneres sendes til

HjemEgn
Østertorp 42
7400 Herning