Om HjemEgn

Hvem står bag HjemEgn, og er den nu dansk?

Bag den mindre danske virksomhed HjemEgn sidder jeg med det borgerlige Danny David, en lidt hårdtarbejdende mand som nyder at se, at det jeg designer gør andre glade. Jeg bor i en mindre by lidt udenfor Herning godt fæstnet i den Jydske jord. Jeg har en særlig forkærlighed for de små og mellemstore bysamfund med de helt unikke kvaliteter og medmenneskelige forhold der findes et sådant sted, og siden her er primært rettet mod det nære, mod fællesskab og sammenhold - og de samfund som skaber disse rammer.

Interessen for design og tegning har altid kendetegnet mig, helt fra min ungdom. Da jeg gik på fritidshjem, tegnede én af pædagogerne - hans navn var Richard. Jeg sad altid ved siden af og tegnede efter, og efterhånden blev jeg så god, at de andre børn stillede sig omkring mig og så på, mens jeg tegnede. Glæden ved at tegne er jeg fortsat med at have, men herudover blev jeg senere meget interesseret i tegning på computer. 3d modellering, og senere tegning via uddannelse i det professionelle program Coreldraw.

Da jeg altid har haft en stor interesse for tegning, 3d modellering og opsætning og design samt farver, har det været helt naturligt at gå videre og lade andre få glæde af mine evner.

Hvordan startede forretningen HjemEgn?

Jeg er opvokset i to mindre byer (landsbyer) og har gennem efterhånden lang tid ønsket at give tilbage til de mindre byer af den tryghed og særlige kendetegn, som jeg fandt under min opvækst, heraf opstod tanken om denne hjemmeside, en hyldest til de mindre og mellemstore byer. Jeg startede min lille enkeltmandsejede virksomhed i 2020, så jeg er ret ny i det at have egen forretning, men det giver en god følelse og jeg glæder mig hver gang jeg sender en plakat jeg har arbejdet med, videre ud til en kunde - for jeg ved at den vil få en vigtig plads i flere år. Derfor er præcision, nøjagtighed og høj kvalitet ord som former det arbejde som jeg udføre, til stor glæde og tilfredshed for mine kunder.

Personlige foto plakater

Vores kunder har efterspurgt personliggjorte plakater med deres egne fotos og billeder, og på den baggrund har vi derfor startet en serie med blandt andet collage plakater, med levering selvfølgelig i den altid uovertrufne HjemEgn kvalitet.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Har du forslag til ikoner og portrætter fra det område, som du bor i, og som det kunne være spændende for mig at arbejde med (og som kan være til glæde for andre mennesker) må du meget gerne give mig et praj, så vil jeg tage et kig og se, om det kan lade sig gøre. Alt er muligt så skriv endelig til mig hvis du har forslag. Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

Jeg har desuden en facebook profil, som du meget gerne må kigge på og like. For at gå til min Facebook side kan du trykke her. På denne bliver der ofte lavet konkurrencer og giveaways hvor du har mulighed for at vinde plakater og liker du siden bliver du automatisk underrettet, når jeg opretter en ny konkurrence. Derfor en opfordring hertil, såfremt du gerne vil vinde en gratis gave.