Om HjemEgn

Hvem er HjemEgn?

Firmaet blev oprettet i 2021 i Midtjylland Herning af mig (Danny), formålet har altid været at byde ind med en bred vifte af forskellige typer af design og ophæng med det mål at udsmykke dit hjem med personlige, tilpassede og moderne design plakater.

Helt oprindelig startede HjemEgn med unikke design af byplakater, som der stadig designes og udvikles på. På grund af efterspørgsel og kundeønsker har forretningen løbende udviklet sig, så denne i dag blandt andet også omfatter foto plakater og citat-plakater. Efterhånden som behov opstår udvikles flere koncepter, har du et forslag er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os med nye ønsker og ideer. Jeg kan kontaktes på Danny@HjemEgn.dk eller du kan ringe på 22 62 75 21.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Har du forslag til ikoner og portrætter fra det område, som du bor i, og som det kunne være spændende for mig at arbejde med (og som kan være til glæde for andre mennesker) må du meget gerne give mig et praj, så vil jeg tage et kig og se, om det kan lade sig gøre. Alt er muligt så skriv endelig til mig hvis du har forslag. Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

Jeg har desuden en Facebook profil, som du meget gerne må kigge på og like. For at gå til min Facebook side kan du trykke her.